Welkom bij BOX5 in de online showroom JunkofTreausure.com.
Hier vind je een uitgebreid assortiment tweedehands goederen. Het wordt dagelijks up-to-date gehouden, er verschijnen continu nieuwe dingen. Het loont de moeite om regelmatig terug te komen!
Ons bedrijf wordt gedreven door passie, een aangeboren kennis, en een fascinatie voor het mixen van items uit verschillende periodes. Is het nu rommel (Junk) of toch waardevolle schatten (Treasure)?

Wij zijn gevestigd in Roermond, Limburg. Op afspraak of op onze openingstijden kun je de items die je op de website ziet komen bekijken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

We kunnen je advies geven over een eventuele aankoop en kunnen je vertellen hoe je het gekozen artikel kan onderhouden zodat je er nog lang plezier van hebt.

Verzending

Alle items op de website kunnen verzonden worden. Sommige via reguliere pakketpost, andere via gespecialiseerde koeriers. Vraag vrijblijvend de verzendkosten voor één of meerdere items op door ons een bericht te sturen. Bestellingen vanaf € 75,- die met de pakketdienst verzonden kunnen worden berekenen wij geen verzendkosten. Grotere objecten zoals meubels kunnen wij aan de hand van het afleveradres een scherp tarief hanteren. Dit is altijd vooraf bespreekbaar.

Aanbod

Wat we tegenkomen is voor ons altijd weer een verrassing; wat betekent dat ons aanbod veelzijdig, variërend maar vooral ook vaak eenmalig is. Wat we nu hebben komen we misschien nooit meer tegen…
Elk item dat je op de website vindt zoeken wij zorgvuldig uit. Ons aanbod is klein maar loopt snel door. Zo is er altijd wat nieuws te zien als je de website weer bezoekt.

Restauraties

Omdat de producten die wij verkopen meestal meer dan een halve eeuw oud zijn moet er vaak iets hersteld worden. Alle restauraties voeren wij zelf uit of door een netwerk van specialisten mocht dit nodig zijn. Uiteindelijke doel hierbij is altijd het terugbrengen van het product in zo oorspronkelijk mogelijke staat.

Wat kun je verwachten

Vrijwel alle items hebben enkele gebruikssporen, zoals je mag verwachten bij een leeftijd van 50/60+ jaar. De items die je op deze website vindt zijn echter altijd in verzorgde staat zodat je er zelf niets meer aan hoeft te doen.

Je kunt er van uitgaan dat alle eventuele gebruikssporen beschreven en waar mogelijk gefotografeerd zijn.

Heb je toch vragen over de conditie van een artikel, of kun je het niet goed zien op de foto? Geen probleem, stuur gerust een bericht en we helpen je verder.

Uiteraard kunnen wij een factuur van je aankoop meegeven. Let op dat over de producten die wij verkopen geen BTW doorgerekend wordt naar de klant. Dit heeft te maken met het feit dat dit tweedehands items zijn, welke volgens de Belastingdienst in de ‘margeregeling’ vallen.

Locatie

Wij zijn gevestigd in Roermond, Limburg waar alle items af te halen zijn. Je kunt ons altijd een bericht sturen via het contactformulier om een afspraak te plannen.

Inkoop

Heb je een meubel of accessoire te koop waarvan je denkt dat het iets voor ons is?

Stuur ons dan een e-mail met de volgende details:

* Zoveel mogelijk info; merk, jaar van aankoop, staat/beschadigingen, materialen
* Duidelijke foto’s (liefst meerdere) van het product
* Afhaallocatie
* Vraagprijs

Wij stellen je e-mail zeer op prijs en zullen je dan ook altijd zo snel mogelijk een bericht terugsturen.